Teatrul Sala MicaFondata in 2008, Asociatia Teatrul Sala Mica da nastere, in 2009, Companiei Independente Teatrul Sala Mica, care, pana in 2012, are sediul in cadrul Centrului Cultural Independent Fabrica de Pensule din Cluj, primul centru cultural independent din Romania.

Teatrul Sala Mica este prima companie independenta de teatru din Cluj, un teatru cu proiecte indraznete, care joaca un rol important in coagularea si dezvoltarea tinerilor creatori.
A reuşit nu numai să adune echipe de tineri creatori îndrăzneţi şi nonconformişti, ci să şi direcţioneze actul cultural către alte zone, considerate periferice şi neculturale, dându-le o importantă pondere şi deschizând actul cultural către spectatorul tânăr şi problemele care-l preocupă pe acesta.

Tetrul Sala Mica este producator de spectacole si gazda a multor spectacole produse de alte companii, este o companie culturala nesubventionata de stat, care a sustinut pana in prezent peste 300 de spectacole.

Teatrul Sala Mica dezvoltandu-si propria directie teatrala si tintind performanta si racordarea la tentindetele europene de arta contemporana, propune un melanj subtil si organic intre spatiile urbane, care devin spatii-instalatie pentru spectacole, si texte importante si puternice ale dramaturgiei universale.

Aranjare în funcţie de data spectacolelor Producţii
INFORMAŢII
Browserul dvs. este învechit

Pentru buna funcționare a paginii de web vă rugăm reîmprospătați-l REÎMPROSPĂTARE ACUM

×